Steunpunt voor de Diensten Schuldbemiddeling van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Vacature

De Dienst Beheer en Schuldbemiddeling van het OCMW van Sint-Jans-Molenbeek is momenteel op zoek naar Schuldbemiddelaar (m/v).

Belangrijkste missies:

De dienst Schuldbemiddeling verleent steun op preventieve en/of curatieve wijze aan personen met (te) grote schulden, nl. aan personen die moeilijkheden ondervinden of in de onmogelijkheid verkeren om hun opeisbare of nog te vervallen schulden terug te betalen. Een intensieve en multidisciplinaire begeleiding wordt aangeboden om samen met deze personen de meest geschikte tussenkomst te vinden en hen (opnieuw) te integreren in de maatschappij en dit met respect voor de menselijke en sociale waardigheid.

Uw profiel:

U bent in het bezit van de diploma Graduaat/Bachelor Maatschappelijk werker
U heeft een relevante ervaring op het gebied van Schuldbemiddeling.
U heeft een sociale interesse en geeft blijk van een administratieve nauwkeurigheid
Tweetaligheid (nl/fr) is een troef
U bent vertrouwd met MS Office

Wij bieden:
Vervanging contract voltijds vanaf 05/10/2015 (duur: +/- 3 maanden), aantrekkelijk verlofkapitaal, vlottend uurrooster, erkenning van verworven professionele ervaring (publiek en/of privé), tweetaligheidspremie, gemakkelijke bereikbaarheid met het openbaar vervoer, gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer.

Interesse:
Stuur ons uw kandidatuur (CV en motivatiebrief) via onze website www.ocmw-molenbeek.be, rubriek “werken bij het OCMW” of per post naar volgend adres: OCMW Sint-Jans-Molenbeek, Alphonse Vandenpeereboomstraat 14 te 1080 Brussel, referentie 15023

Voor bijkomende inlichtingen over de functie, kan u terecht bij de dienst Human Resources op het nummer 02/412.53.99.of per mail : hrm1080@publilink.be.

Kandidaturen kunnen ingediend worden tot 13/09/2015.

Agenda

  • Event Steunpunt
  • Event partner
  • Opleiding

Nieuwsbrief